Inge

Vanaf Oktober 2020 kan je in het centrum van Veurne babyspeciaalzaak Mimi Baby terug vinden. 

Ik sta met plezier klaar om jullie met deskundig advies bij te staan. De shop is doorlopend geopend van 10u tot 17u op woensdag en donderdag, op dinsdag en vrijdag van 13u tot 18u en op zaterdag van 13u tot 17u. Op maandag en buiten de openingsuren kan je er steeds terecht op afspraak. 

Bij Mimi Baby Veurne vind je alles onder 1 dak; de leukste babyspullen, een uitgebreide geboortelijstservice, unieke doopsuikerthema's & geboortekaartje op maat.

We bieden een brede waaier van zo'n 120 merken aan, gaande van klassiek, luxueus, gepersonaliseerd tot hip en modern. Neem gerust een kijkje tussen onze merken en ontdek al het moois dat we te bieden hebben. Onze merkenaanbod evolueert voortdurend en we spelen graag in op de nieuwste trends. 

Een all-in service is onze sterkste pijler én is uniek in de babywereld! Wij zorgen er voor dat de ouders zonder stress kunnen uitkijken naar de geboorte van hun wonder en nadien volop kunnen genieten van hun kersverse baby.

  • Een persoonlijke afspraak in alle rust op een moment die jou past
  • Wij leveren gratis de gekozen spullen vanaf een maand voor de geboorte bij de ouders thuis
  • Een complete opvolging van A tot Z door één en dezelfde persoon
  • Stel zelf jouw gepersonaliseerd textiel samen met onze prachtige stoffen en afwerkingen
  • Samenstellen van een unieke combinatie doopsuiker & geboortekaartje

Hebben jullie het heugelijke nieuws ontvangen dat je een klein wondertje verwacht? Weet je niet goed waar te beginnen en wat je allemaal nodig hebt? Spring dan zeker eens binnen bij Mimi Baby Veurne en vraag onze handige checklist! Vanuit mijn ervaring als mama wil ik  jullie in alle rust en met veel liefde en warmte verder helpen in het uitkiezen van de nodige en praktische babyspullen. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Breng onze winkel dan zeker een bezoekje en laat je inspireren.

Lieve groeten,
Inge Meersschaert

Topmerken

116 topmerken

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

bekijk alle merken

Uitmuntende service

Uitmuntende service

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

Klant is koning

Klant is koning

Van bij de eerste kennismaking vraag ik naar de noden en behoeften van mijn klant. Hoe zien jullie het verloop van jullie geboortelijst in deze emotionele periode? Wat zijn jullie verlangens? Wat verwachten jullie van mij als shopmanager? Wat kan ik doen om aan jullie wensen te voldoen?

Het is belangrijk om elke geboortelijst als een apart project te zien en elke klant met persoonlijke aandacht te behandelen… Iedereen is trouwens anders.
Ik ben flexibel in het zoeken naar oplossingen. Bijvoorbeeld: Onze openingsuren kunnen op vraag van de klanten worden aangepast net na de geboorte zodat familie en vrienden gemakkelijker hun geschenken kunnen komen ophalen.
 
Daarnaast kan je niet alleen voor een geboortelijst of geschenken bij ons terecht. Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma geboortekaartjes en doopsuiker op maat met (indien gewenst) alle service.  We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuiker leveren in het moederhuis.

Klik hier voor onze realisaties

Uniek

Uniek

We zijn een sterke groep van shopmanagers met de grootste passie voor hun vak die alleen het beste voor hun klanten willen. Onze shop heeft geen “normale” openingsuren omdat wij dit echt niet nodig vinden. Dit geeft mij juist de enorme vrijheid om meer tijd in mijn klanten te steken, leveren, adviseren, lijst opvolgen, enz…
 
De geboortelijsten kunnen in alle rust en op ieders tempo worden gelegd en dit steeds op afspraak. Ik maak tijd voor mijn klanten en geef ze de aandacht die ze verdienen. We zijn veel meer dan een normale winkel want we geven advies thuis en helpen onze klanten waar nodig, wij gaan dus een stapje verder dan “openingsuren”.
 
Mijn showroom is niet groot en ik toon niet “alles” in “alle” kleuren, maar we vernieuwen en gaan mee met de trends. We tonen mogelijkheden, bieden sfeer, laten al onze merken aan bod komen, maar kleuren en uitvoeringen worden daarna op staal gekozen en uit catalogus. Ik wil ook telkens alles nieuw voor mijn klanten bestellen zodat ze telkens het allerlaatste model hebben en hun baby’tje gloednieuwe en ongebruikte spulletjes krijgt.
 
Natuurlijk kan de klant bij mij ook terecht voor leuke meeneemgeschenkjes. Ik biedt altijd een leuk gamma aan en ook in personaliseren zijn we heel sterk.  Je eigen collectie samenstellen met stoffen naar keuze, dat kan perfect. Naam en/of initialen kunnen steeds geborduurd worden.

Exclusieve webshop

Exclusieve webshop

Onze webshop biedt een geselecteerd gamma aan uit onze merken. We hebben reeds voor u voorgeselecteerd, maar alles is wel steeds te bestellen, al staat het er niet op. Onze webshop is voor onze klanten. Hij biedt de mogelijkheid om een geboortelijst naar believen aan te vullen, een vrijblijvende verlanglijst aan te maken, een geboortelijst aan te maken enz. Dit door middel van een persoonlijke inlogcode die je dient aan te vragen bij je shopmanager.

Voordelen en acties

Voordelen en acties

Naast de voordelen van de unieke gratis service die we aanbieden, bieden we nog zoveel meer. We bedenken steeds leuke acties en geschenken. Klanten mogen ook steeds suggesties doen bij ons, wij bekijken wat mogelijk is binnen het budget van hun bestelling. Bij jouw geboortelijst ontvang je ook altijd een leuk geschenk!
Om onze klanten in de toekomst nog meer te verwennen zijn wij momenteel achter de schermen bezig met de uitwerking van een hele leuke verrassing voor onze klanten, more to come!

Klik hier voor alle acties

test

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag