Inge

Welkom in onze gezellige showroom-shop

Voor een geboortelijst maken wij graag een afspraak buiten de openingsuren om je in een gezellige sfeer te kunnen ontvangen en de nodige tijd voor je vrij te maken. 
Vooraf kan je reeds van thuis uit een wenslijst samenstellen op www.mimibaby.be. Je maakt er kennis met ons uitgebreid merkenaanbod. Alle artikels zijn onderverdeeld in handige categorieën. 

We overlopen de checklist per thema

Elk thema (op stap, verzorging, voeding, slapen, spelen....) wordt uitgebreid besproken en alle mogelijkheden qua merken in elke prijsklasse worden overlopen. We geven deskundig advies over elk product. We bespreken samen de leveringsdag en -uur. De gratis levering van de geboortelijstartikelen (al dan niet volledig) wordt voorzien een drietal weken voor de geboorte. Ter plaatse geven we nog de nodige uitleg en demonstratie. 

mimi baby

Een beetje bijshoppen van thuis uit…

De geboortelijst staat online en jullie kunnen als ouders inloggen met jullie eigen account. Daar kan je ons volledig aanbod per thema bekijken met omschrijving en foto's. Er kunnen nog artikelen worden toegevoegd aan de lijst. Tot aan de afsluiting van de lijst kan je steeds bijbestellen!

Maak de geboortelijst persoonlijk door foto's en tekstjes toe te voegen. Elke schenker krijgt na aankoop van een lijstartikel een persoonlijk bedankkaartje per mail. Leuk toch?

onze werking

Ja baby is geboren…

Geen stress, alles staat klaar. Je hoeft niet naar de winkel te hollen om nog enkele dringende artikelen te kopen, niet heen en weer rijden om je cadeaus op te halen. Alleen maar genieten van dat nieuwe leven! Wij zijn steeds bereikbaar om je te helpen waar nodig. Onze persoonlijke service is onze belangrijkste troef!

De lijst staat online met een overzichtelijk én persoonlijk bestelsysteem voor de schenkers. Elk product heeft een foto en uitleg. Door in te loggen met hun account kunnen de ouders elke dag hun lijst meevolgen.

De lijst wordt afgesloten in samenspraak met de ouders, meestal is dit ongeveer 2 maanden na de geboorte of nadat de babyborrel heeft plaats gevonden. 

mimibaby

Geen geboortelijst? Andere mogelijkheden op maat

Niet iedereen wenst een geboortelijst aan te leggen. Wens je alles zelf te bestellen? Wij geven graag het nodige advies. Bovendien leveren wij bij grote bestellingen gratis thuis! Je kan een offerte aanvragen voor grote bestellingen. 
Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op via inge@mimibabyveurne.be of +32 475 37 95 69.

onze werking
onze werking

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag